Fun4Kids ploiesti

Oferim in inchiriere jocuri, jucarii, masute, scaunele si multe altele - in Ploiesti si imprejurimi

Oferim in inchiriere jocuri pentru evenimentul tau!

Transforma localul preferat sau curtea ta intr-un veritabil loc de joaca! Fun4Kids va pune la dispozitie inchiriere o intreaga recuzita pentru petrecerea copiilor, de la jocuri gonflabile de mai multe dimensiuni si calitati, pana la masute si scaunele, acoperim intreaga gama de cerinte! De la micile petreceri organizate in spatii restranse pana la evenimente cu sute de copii. Descopera aici oferta noastra!

Oferim in inchiriere jocuri gonflabile in Ploiesti si imprejurimi

De sa sa inchiriezi jocuri gonflabile de la Fun4Kids pentru petrecerea copiilor?

Jocurile gonflabile, sau tobogane, saltele, castele gonflabile, sunt la mare cautare printre copii, fiind atractia principala a petrecerilor! Fie ca organizati petrecerea copiilor intr-un local sau in curte, sau ai un eveniment corporate (Family Day) cu sute de copii, jocurile gonflabile sunt un ingredient ce garanteaza distractia copiilor.

 

Jocurile gonflabile transforma locatiile care nu au spatii dedicate celor mici, precum restaurantele, in adevarate spatii de joaca pentru copii.

 

Cele mai bune gonflabile pentru copii, numeroase modele, potrivite pentru orice situatie, gonflabil pentru petreceri, gonflabile pentru piscine, gonflabile pentru mare, gonflabile sportive, gonflabile de interior. Descoperiti gama noastra largă a jocurilor gonflabile, veti gasi numeroase oferte pentru jocurile gonflabile, dar si pentru alte jocuri folosite la petrecerile copiilor.

 

Puteti acompania jocurile gonflabile cu celelalte servicii oferite de Fun4Kids pentru petrecerile copiilor: animatori petreceri copii, amenajari cu baloane petreceri copii, jocuri si jucarii Kids Corner, Costume SUMO copii, Lego Urias petreceri copii.

Oferim in inchiriere Kids Corner in Ploiesti si imprejurimi

Petrecerea este pentru adulti, dar sunt si copii printre invitati? Avem exact ce va trebuie!

Echipa Fun4Kids vine in intampinarea Dvs atunci cand este vorba de supravegherea celor mici la diversele evenimente, fie ele botez, taiere mot, nunta, sau diverse petreceri private, evenimente de companii, etc, prin amenajarea unui spatiu dotat cu tot ce este nevoie si supravegheat de animatori, pentru toata lumea sa se distreze – deopotriva copii si parinti.


Kids Corner inseamna: mese si scaune pentru copii, minibalansoare, diverse jucarii, creioane si carti de colorat, cuburi de construit, toate intr-un spatiu supravegheat permanent de animatorii nostri.


Bineinteles, variana de baza poate fi diversificata cu jocuri gonflabile, masini vata zahar, pop-corn, baloane, programe distractive si multe altele.

Jocuri gonflabile semiprofesionale– pentru petreceri copii in spatii restranse

Jocuri gonflabile profesionale – pentru petreceri copii in aer liber sau evenimente mai mari