Fun4Kids ploiesti

Inchiriere animatori pentru copii din Ploiesti sau imprejurimi

Transforma petrecerea intr-un spectacol

Fun4Kids va ofera oportunitatea de a transforma orice petrecere intr-o experienta distractiva si memorabila. Indiferent daca planificati o petrecere de copii, o nunta, un eveniment corporate sau alt eveniment special, animatorii nostri din Ploiesti sunt gata sa va aduca animatia si bucuria pe fetele invitatilor.

Petreceri cu animatori ploiesti

Avantajele animatori Fun4Kids Ploiesti

Distractie Asigurata: Cu jocuri interactive, activitati creative si momente de divertisment, animatorii se asigura ca toti participantii se distreaza la maxim, indiferent de varsta.

Implicare a Publicului: Animatorii nostri stiu cum sa implice publicul si sa creeze o legatura cu acestia, astfel încat toata lumea sa se simta parte din eveniment.

Tema si Personalizare: Animatorii pot personaliza activitatile si programul de divertisment pentru a se potrivi cu tema si scopul evenimentului.

Pachete de petrecere cu animatori petreceri copii

Pentru ca petrecerea copiilor sa beneficieze de serviciile de inchiriere animatori din Ploiesti sau imprejurimi, am conceput cateva pachete de servicii care aduc impreuna cele mai dorite ingrediente ale unei petreceri reusite.

Easy Party
(apasa pentru detalii)

1,5 h = 350 lei
2 h = 450 lei

Un animator facepainting, modelaj baloane, masina baloane sapun, boxa portabila, joc gonflabil semiprofesional recomandat pentru 2- 10 copii.
REZERVA

Fun Party
(apasa pentru detalii)

1,5 h = 499 lei
2 h = 599 lei

2 animatori petreceri copii, facepainting, modelaj baloane, baloane sapun, boxa portabila.
REZERVA

Super Party
(apasa pentru detalii)

1,5 h = 629 lei
2 h = 729 lei

2 animatori, facepainting, modelaj baloane, balon Jumbo (balon 80 cm umplut cu cca 50 baloane 13 cm), masina baloane sapun, boxa portabila.
REZERVA

Mega Party
(apasa pentru detalii)

1,5 h = 899 lei
2 h = 999 lei
Program animatie cu 2 animatori care include: Spectacol Magie sau Fun Science (cca 30 min), facepainting, modelaj baloane, balon Jumbo (balon 80 cm umplut cu cca 50 baloane 13 cm), masina baloane sapun, boxa portabila.
REZERVA

Preturile sunt valabile in Ploiesti, iar pentru alte localitati, tariful pentru transport este de 1 leu/km (dus/intors din Ploiesti)

Animatie Simpla

Animatori petreceri copii: programe distractive (jocuri, dans, concursuri), face-painting si modelaj baloane.

Costume disponibile: Mickey si Minnie Mouse, Ana si Elsa, Hans, Sofia I, Alba ca Zapada, Cenusareasa, Belle, Ariel, Aurora, Rapunzel, Tinkerbel, Rosetta, Peter Pan, Wednesday, Scooby Doo, Shaggy si Velma, Sherk si Fiona, Spiderman, Batman, Superman, Iron Man, Hulk, Capitan America, Optimus Prime, BatGirl, SuperGirl, Sportacus si Stefania, Robin Hood, Hannah Montana, Mario, Bugs Bunny, clovni si clovnite, pirati, indieni, cowboy, cavaleri medievali, vrajitori si vrajitoare si altele

MC/DJ copii : mereu pus pe sotii si glumet, MC-ul va anima petrecerea cu jocuri muzicale si diverse concursuri si va antrena toti copii la dans.

Mascote (full body): Minnie si Mickey Mouse, Winny the Pooh, Tigrila, Olaf, Donald, Iepuras de Paste, Cocosul Nebnatic

NOTA: Un animator poate controla grupuri de cca 10 copii. Peste acest numar va recomandam 2 sau mai multi animatori.

Spectacole (aprox 40 min)

servicii de animatori ploiesti

Pentru petrecerile cu o durata mai mare de 2 ore, va recomandam alegerea unui program tematic/spectacol completat cu programe de animatie standard. Jocurile si activitatile de la programele tematice sunt specifice si nu se regasesc la programele standard.

Magicianul Magic

Nimic nu este imposibil! Magicianul te va tine cu sufletul la gura si iti va arata cele interesante scamatorii. Pregateste-te sa ramai uimit! (scamatorie, magie, trucuri)

merlin ploiesti e1699004108799

Vrajitorul Merlin

Venind din timpurile in care oamenii aveau de-a face cu dragonii si vrajitoarele cele rele, Vrajitorul Merlin va aduce la petrecere vraji din trecut si multe alte minunatii care iti vor taia respiratia!

Profesorul Traznit

V-am pregatit un spectacol UNIC pentru o petrecere UNICA! Amestecam diverse substante, adaugam putina electricitate, mai punem ceva presiune atmosferica, multa gheata carbonica si iese…MEGA DISTRACTIE!! (colectie de experimente pseudo-stiintifice)

Clovn de circ

Un spectacol special cu clovn de circ care iti va face invitatii la petrecere sa se tavaleasca de atata ras! (jonglerie, echilibristica, trucuri, parodie)