Archive

Bate toba!

petrecere cu tobe alatiuri de animatoorii Fun4Kids!

Petrecerile cu tobe se adreseaza copiilor de orice varsta (dar preferabil peste 5 ani). Copiii invata pe durata momentului cu percutie sa se integreze intr-un grup, intr-o bucata muzicala, sa isi respecte colegii si sa tina ritmuri simple. Pe langa setul de tobe, copiii vor face cunostinta si cu boomwhackers – tuburile colorate acordate pe note, cu care vor sustine adevarate partituri muzicale.
Toate acestea ii ajuta sa-si dezvolte urechea muzicala, coordonarea si atentia in timp ce se distreaza si se relaxeaza. In doua cuvinte o
petrecere de neuitat alaturi de animatorii Fun4Kids!

COMANDA AICI!

petrecere copii cu animatorii Fun4Kids

Boomwhackers – petrecere copii cu animatorii Fun4Kids!

petrecere copii cu animatorii Fun4Kids!

Boomwhackers – petrecere copii cu animatorii Fun4Kids!

Read more...

Profesorul Traznit

Misiunea Profesorului Traznit este de a suscita imaginatia si curiozitatea copiilor prin distracție, programe de stiinta aplicate care insufla o înțelegere clară a ceea ce știința este cu adevărat  și despre modul în care aceasta afectează lumea din jurul nostru. Prin experimente unice și demonstrații hazlii, Profesorul Traznit va arata copiilor invitati la petrerere o fata minunata a stiintei.

SYP_8389_web SYP_8391_web

 

 

 

 

 

COMANDA AICI!

Read more...

Magician

Magicianul aduce la misterul la petrecerea copiilor intr-un pectacol interactiv pigmentat cu fantezie, comedie si bucurie.
Spectacolul cu magicianul pentru copii imbina interactivitatea cu paroia si comedia, atragand copiii prin umor si incantandu-i si participarea la trucurile prezentate.
Sarbatoritul vrea sa fie magician? Nimic mai simplu! Sarbatoritul va primi de la magician un costum magic si va deveni ajutorul lui pe toata durata spectacolului.

SYP_8350_web SYP_8359_web

 

 

 

 

 

COMANDA AICI!

Read more...