Archive

Lego Urias

Aceste caramizi mari sunt realizate din material plastic rezistent, in conditii de siguranta. Ele sunt usor de manevrat  si pot fi folosite pentru a crea combinatii infinite. 

Ele sunt perfecte pentru a incuraja dexteritate si creativitatea, iar datorita dimensiunii lor mari sunt potrivite pentru copiii mai mici, care pot construi dupa propria lor imaginatie.

lego urias animatori copii Fun4Kids

Caramizi lego uriase Fun4Kids petreceri copii evenimente animatori

lego urias animatori copii Fun4Kids

Caramizi lego uriase Fun4Kids petreceri copii evenimente animatori

 

Read more...

Candy bar

In trend cu ultimele tendinte in organizarea de evenimente,  va punem la dispozitie deliciasele bufete cu dulciuri – sau Candy Bar cum le spun americanii. Sau Dessert Table. Sau The Sweet Corner. Oricum i-ati spune la inceput, noi stim ce veti spune la final – Delicios! Minunat! Special! Elegant! Mmmmmm ! Candy Bar este o abordare estetica,  amuzanta si diferita a clasicelor dulciuri, si, ca orice alt element de decor, se poate personaliza tinand cont de tematica evenimentului sau de culorile locatiei. Candy Bar este cel care sparge gheata la nunti, botezuri si petreceri de orice fel. Te asteptam cu oferte fara concurenta, cu produse de cea mai buna calitate, cu cel mai potrivit design si cu cea mai dedicata echipa pentru ceea ce iti doresti sa fie un “sweet and memorabil moment”.

2014-02-28 16.13.28 2014-02-15 16.01.06 2013-10-04 17.13.04

 

 

COMANDA AICI!

Read more...

Bate toba!

petrecere cu tobe alatiuri de animatoorii Fun4Kids!

Petrecerile cu tobe se adreseaza copiilor de orice varsta (dar preferabil peste 5 ani). Copiii invata pe durata momentului cu percutie sa se integreze intr-un grup, intr-o bucata muzicala, sa isi respecte colegii si sa tina ritmuri simple. Pe langa setul de tobe, copiii vor face cunostinta si cu boomwhackers – tuburile colorate acordate pe note, cu care vor sustine adevarate partituri muzicale.
Toate acestea ii ajuta sa-si dezvolte urechea muzicala, coordonarea si atentia in timp ce se distreaza si se relaxeaza. In doua cuvinte o
petrecere de neuitat alaturi de animatorii Fun4Kids!

COMANDA AICI!

petrecere copii cu animatorii Fun4Kids

Boomwhackers – petrecere copii cu animatorii Fun4Kids!

petrecere copii cu animatorii Fun4Kids!

Boomwhackers – petrecere copii cu animatorii Fun4Kids!

Read more...