Archive

Lego Urias

Aceste caramizi mari sunt realizate din material plastic rezistent, in conditii de siguranta. Ele sunt usor de manevrat  si pot fi folosite pentru a crea combinatii infinite. 

Ele sunt perfecte pentru a incuraja dexteritate si creativitatea, iar datorita dimensiunii lor mari sunt potrivite pentru copiii mai mici, care pot construi dupa propria lor imaginatie.

lego urias animatori copii Fun4Kids

Caramizi lego uriase Fun4Kids petreceri copii evenimente animatori

lego urias animatori copii Fun4Kids

Caramizi lego uriase Fun4Kids petreceri copii evenimente animatori

 

Read more...

Pista masinute electrice

Pentru petrecerile unde avem baietei pasionati de masinute, va prezentam pista de masinute electrice Scalextric. Acesta dispune de sase masinute, foarte frumos colorate si cu un design superb, cu care se pot delecta si se pot intrece, avand la dispozitie controlere individuale si cronometru.

Masinutele sunt foarte rezistente, au un design atragator si dispun de magneti ce le atrag pe pista. Copiii vor fi foarte incantati de pista de masinute electrice, iar petrecerea va ramne de neuitat!

pista masinute electrice petreceri copii

COMANDA AICI!

Read more...

Candy bar

In trend cu ultimele tendinte in organizarea de evenimente,  va punem la dispozitie deliciasele bufete cu dulciuri – sau Candy Bar cum le spun americanii. Sau Dessert Table. Sau The Sweet Corner. Oricum i-ati spune la inceput, noi stim ce veti spune la final – Delicios! Minunat! Special! Elegant! Mmmmmm ! Candy Bar este o abordare estetica,  amuzanta si diferita a clasicelor dulciuri, si, ca orice alt element de decor, se poate personaliza tinand cont de tematica evenimentului sau de culorile locatiei. Candy Bar este cel care sparge gheata la nunti, botezuri si petreceri de orice fel. Te asteptam cu oferte fara concurenta, cu produse de cea mai buna calitate, cu cel mai potrivit design si cu cea mai dedicata echipa pentru ceea ce iti doresti sa fie un “sweet and memorabil moment”.

2014-02-28 16.13.28 2014-02-15 16.01.06 2013-10-04 17.13.04

 

 

COMANDA AICI!

Read more...