Archive

Pachet petreceri copii Easy Party

pachet petrecere easy partyAlege pachetul de petrecere copii EASY PARTY pentru distractie garantata! (recomandat pentru 2-10 copii)
 – 1 animator costumat la alegere
– face-painting, modelaj baloane
– jocuri si activitati distractive
– masina baloane sapun
 – boxa activa
– joc gonflabil semiprofesional
 
Pret pachet: 1,5h = 350 lei  2h = 450 lei
Preturile sunt valabile in Ploiesti. pentru alte localitati, tariful pentru transport este de 1 leu/km (dus/intors din Ploiesti). Preturile NU includ TVA (nu suntem platitori de TVA)

COMANDA AICI!

Pentru alte pachete apasa aici

Pentru oferta generala apasa aici

Ne gasesti si pe Facebook!

Read more...

Lego Urias

Aceste caramizi mari sunt realizate din material plastic rezistent, in conditii de siguranta. Ele sunt usor de manevrat  si pot fi folosite pentru a crea combinatii infinite. 

Ele sunt perfecte pentru a incuraja dexteritate si creativitatea, iar datorita dimensiunii lor mari sunt potrivite pentru copiii mai mici, care pot construi dupa propria lor imaginatie.

lego urias animatori copii Fun4Kids

Caramizi lego uriase Fun4Kids petreceri copii evenimente animatori

lego urias animatori copii Fun4Kids

Caramizi lego uriase Fun4Kids petreceri copii evenimente animatori

 

Read more...

Photo booth – cabina foto automata

NOU! Fun4Kids va ofera pentru evenimentele Dvs cabina foto automata (photo booth) impreuna cu recuzita necesara pentru cele mai haioase poze la minut! Design personalizat al fotografiilor! Numar NELIMITAT de fotografii pe perioada inchirierii! Adauga evenimetului tau cele mai haioase amintiri – poze haioase la minut! Detalii la 0724127419Cabina foto photobooth

Read more...