Paste/Halloween/Craciun

MOS CRACIUN VINE DE LA FUN4KIDS
Vreti sa stiti un secret? Mos Craciun si spiridusii lui sunt prietenii nostri! Putem sa vorbim cu ei sa vina de Craciun la tine la gradinta, la scoala sa chiar la tine acasa!

In perioada sarbatorilor de iarna (Sf Nicolae, Craciun), organizam evenimente speciale in cinstea lui Mos Craciun!
Pe langa cadourile aduse de Mos Craciun, v-am pregatit multa distractie si surprize alaturi de animatorii preferati ai Mosului – Craciunita, Craiasa Zapezii, Spiridusi si reni.

MOS CRACIUN ACASA LA TINE

Mos Craciun va veni acolo unde il chemati, va imparti cadouri, va sta de vorba cu copiii si ii va pune sa recite poezii si sa-si ia angajamente fata de parinti ca vor fi si mai cuminti pe viitor!

– Inchiriere Mos Craciun

– Inchiriere Craciunita, Elfi si alte personaje care sa il ajute sa imparta cadourile

MOS CRACIUN LA GRADINITA

Cea mai frumoasa serbare de Craciun este cea in care Mos Craciun este prezent! Copiii vor fi cu siguranta impresionati de costumul sau ca din povesti si isi vor aminti mult timp de aceasta intalnire!

– Inchiriere Mos Craciun: tarif negociabil functie de numarul de copii

– Inchiriere Craciunita, Elfi si alte personaje care sa il ajute sa imparta cadourile (face painting, modelaj baloane)

– Spectacol Mos Craciun – Mosul imparte cadouri si Elfii se joaca cu copii – (Mosul+Elf, sonorizare, facepainting, modelaj baloane, jocuri tematice) 

– Poze la minut cu Mosul – o poza colorata cu tine si cu Mosul – o aminitire perfecta!

MOS CRACIUN LA EVENIMENTE DE FIRMA

Tot ce aveti nevoie pentru un eveniment reusit: amenajare tematica, animatori inspirati, recuzita si muzica de sezon, spectacole si, bininteles, un Mos Craciun ca in povesti!

– Inchiriere Mos Craciun

– Inchiriere Craciunita, Elfi si alte personaje care sa il ajute sa imparta cadourile (face painting, modelaj baloane)

– Spectacol Mos Craciun – Mosul imparte cadouri si Elfii se joaca cu copii – (Mos + elf/Craciunita, sonorizare, facepainting, modelaj baloane, jocuri tematice) – aprox 40 min 

– Spectacol Elful Buclucas– Un Elf pasionat de magie si stiinta, care, dupa ce tot anul face jucarii, are permisiunea Mosului sa “se dea in spectacol” de Craciun (spectacol interactiv cu magie si alte elemente surpriza) – aprox 40 min

Amenajare tematica – scaunul Mosului, cadouri poleite, chiar si brad impodobit, ghirlande multicolore, baloane, zapada artificiala – un decor minunat pentru un eveniment de neuitat 

– Ateliere creatie – alaturi de elfi, copiii vor realiza ornamente de bras sau alte lucuri minunate 

– Poze la minut cu Mosul – O aminitire perfecta! – Cabina Foto 

Preturile NU includ transportul in afara localitatii Ploiesti. Tariful pentru transport este de 1 leu/km (dus/intors din Ploiesti). Preturile NU includ TVA.
Ca sa fie sigur ca iei si tu parte rezerva din timp intalnirea cu Mosul!

Echipa Mos Craciun Fun4Kids

Echipa Mos Craciun Fun4Kids

inchiriere Mos Craciun Ploiesti

Mos Craciun Fun4Kids