Pachete petreceri copii locatia Fun4Kids

Locatia proprie Fun4Kids din Ploiesti pentru organizarea de petreceri copii dispune de spatiu pentru parinti (24/30 locuri, inclusiv sistem monitorizare a zonei de petrecere copii), un spatiu de luat masa pentru copii si spatiu de joaca, precum si curte generoasa – putand gazdui petreceri de 6-30 copii, dar si mici petreceri de adulti (onomastice, aniversari, botez, taiere mot, etc) unde isi vor putea aduce copii fara griji, lasandu-i in grija animatorilor.

 easy party
Pachet petrecere copii
START PARTY (detalii petrecere copii Start Party) 
Doriti sa ii faceti o surpriza dar bugetul este limitat? NICIO PROBLEMA!Echipa Fun4Kids v-a pregatit un pachet special de petrecere, care include jocuri cu animatorii nostri si tot ce trebuie pentru o petrecere copii reusita!
fun party
Pachet petrecere copii
Distractie din plin! Animatorii nostri vor umple petrecerea de distractie si voie buna!
Dansam, ne jucam si la sfarsit spargem balonul Jumbo, prilej de mare bucurie pentru toti copiii! 
prichindel party Pachet petrecere copii
PRICHINDEL PARTY (detalii petrecere copii Prichindel Party)
O petrecere pentru cei mai mici sarbatoriti si invitatii lor (1-3 ani). Cei mai buni animatori, muzica pe gustul lor, baloane cu forme deosebite si multe alte jucarii speciale pentru cei mici!
VIP party EXCLUSIV LA FUN4KIDS! Pachet petrecere copii
V.I.P. PARTY (detalii petrecere copii V.I.P. Party)
Pentru cei care vor ceva cu adevarat special! 
Alege-ti cei mai buni prieteni si petreceti ca niste adevarate V.I.P -uri in limuzina aflata exclusiv la dispozitia voastra!
medieval party Pachet petrecere copii
MEDIEVAL PARTY (detalii petrecere copii Medieval Party)
Cavalerii sunt gata de lupta! Se zvoneste ca frumoasele printese sunt tinute ostatice, in cel mai inalt turn, de un dragon fioros! Doar de la animatorii Fun4Kids puteti afla povestea pana la capat! 
pirate party Pachet petrecere copii
PIRAT PARTY (detalii petrecere copii Pirat Party)
Capitanul Jack si pirata Anna sunt pusi pe distractie si vor ca toata lumea sa treaca prin grelele, dar amuzantele, incercari ale vietii de pirat! Si pentru ca petrecerea sa fie perfecta, micii pirati vor afla drumul spre comoara ascunsa! 
wild west party Pachet petrecere copii
WILD WEST PARTY  (detalii petrecere copii Wild West Party)
Invitatie in Vestul Salbatic! Indieni sau cowboy, distractia va fi in toi! O petrecere cum n-ai mai vazut: cautam …acul in carul cu fan, vedem cine mulge vaca mai bine, cine e cel mai bun pistolar si multe alte jocuri…prafuite alaturi de cei mai buni animatori!
princess party Pachet petrecere copii
PRINCESS PARTY (detalii petrecere copii Princess Party)
Bal la Castelul Fun4Kids din “O lume minunata”! Pentru o petrecere de neuitat! Ce fetita nu s-a visat printesa si nu a vrut sa fie pentru o seara Regina Balului? Dar cum Printul Broasca este la panda, ar fi bine sa aiba grija, caci nu se stie cine gaseste condurul pierdut! 
action party Pachet petrecere copii
ACTION PARTY (detalii petrecere copii Action Party)
O petrecere cu actiune in stare pura! Care baietel nu s-a crezut supererou si n-a dorit sa-si masoare fortele cu Batman si Superman? Totul este pregatit pentru marea infruntare!
mystery party Pachet petrecere copii
MYSTERY PARTY (detalii petrecere copii Mystery Party)
Vino in lumea misterelor alaturi de Scooby Doo si prietenii sai, care iti vor transforma petrecerea intr-o…vanatoare de vrajitoare! Impreuna vom dezlega enigme si vom afla secrete teribile!
pachet petreceri copii karaoke fun4kids ploiesti Pachet petrecere copii
KARAOKE PARTY (detalii petrecere copii Karaoke Party)
Toata lumea canta, rade si danseaza! Iti place sa canti? Vrei sa te distrezi vazandu-ti prietenii “afoni” cantand? Distractie garantata – petrecere ideal pentru copii peste 12 ani!
science party Pachet petrecere copii
SCIENCE PARTY (detalii petrecere copii Science Party)
Pentru o petrecere unica v-am pregatit un specatcol unic! Amestecam diverse substante, adaugam putina electricitate, mai punem ceva presiune atmosferica, multa gheata carbonica si iese…MEGA DISTRACTIE!!
strumf party1

Pachet petrecere copii
STRUMF PARTY (detalii petrecere copii Strumf Party)
O strumfo-petrecere cum n-ai mai vazut! Strumfim cele mai frumoase jocuri si dansam strumfo-muzica pentru strumfo-distracte! 
pijama party Pachet petrecere copii
PIJAMA PARTY (detalii petrecere copii Pijama Party)
Te-ai plictisit sa mergi la petreceri pentru ca nu se intampla nimic interesant? Chiar daca sifonierul e plin cu haine frumoase…ia-ti pijamaua si hai la cea mai noua si tare petrecere!
Pachet petrecere copii Super mario Fun4kids ploiesti Pachet petrecere copii
SUPER MARIO PARTY (detalii petrecere copii Mario Party)
De la  START pana la … GAME OVER, acest pachet de petrecere este un joc in care toata lumea castiga!! Fie ca ne luptam cu Ciupercile Uriase, fie ca evitam Stafiile sau sarim peste Tevile Verzi, Mario se va asigura ca pe primul loc e distractia si voia buna!
 

MEMBRII CLUBULUI FUN4KIDS BENEFICIAZA DE UN DISCOUNT DE 10% DIN VALOAREA PACHETELOR DE PETRECERI COPII – MAI PUTIN PENTRU EASY PARTY UNDE SE ACORDA REDUCERE 5%. 

Pachetele pentru petreceri copii sunt recomandate dar, la cerere, putem realiza programe de petrecere personalizate conform dorintelor Dvs.
APASA AICI PENTRU COMANDA ON-LINE!