Spectacole petreceri copii

Fun4Kids va aduce la petrecerile copiiilor spectacole interactive pline de farmec, mister si fantezie! Adauga programelor de animatie la petreceri unul din spectacolele animatorilor nostri, compune pe gustul si intelegerea copiilor!

Spectacol petreceri copii Profesorul traznitProfesorul Traznit – V-am pregatit un spectacol UNIC pentru o petrecere UNICA! Amestecam diverse substante, adaugam putina electricitate, mai punem ceva presiune atmosferica, multa gheata carbonica si iese…MEGA DISTRACTIE!! (colectie de experimente pseudo-stiintifice)

 

 


spectacol petreceri copii Clovn circClovn de circ
– Un spectacol special cu clovn de circ care iti va face invitatii la petrecere sa se tavaleasca de atata ras! (jonglerie, echilibristica, trucuri, parodie)

 

 

 

Magicianul animator petreceri copii Fun4KidsMagician – Nimic nu este imposibil! Magicianul te va tine cu sufletul la gura si iti va arata cele interesante scamatorii. Pregateste-te sa ramai uimit! (scamatorie, magie, trucuri)

 

 

 

Spectacol petreceri copii Vrajitorul Merlin– Vrajitorul Merlin – Venind din timpurile in care oamenii aveau de-a face cu dragonii si vrajitoarele cele rele, Vrajitorul Merlin va aduce la petrecere vraji din trecut si multe alte minunatii care iti vor taia respiratia!

 

 

 

bate toba - petrecere copii– Bate Toba! Petrecerile cu tobe se adreseaza copiilor de orice varsta (dar preferabil peste 5 ani). Copiii invata pe durata momentului cu percutie sa se integreze intr-un grup, intr-o bucata muzicala, sa isi respecte colegii si sa tina ritmuri simple. Pe langa setul de tobe, copiii vor face cunostinta si cu boomwhackers – tuburile colorate acordate pe note, cu care vor sustine adevarate partituri muzicale. Toate acestea ii ajuta sa-si dezvolte urechea muzicala, coordonarea si atentia in timp ce se distreaza si se relaxeaza. In doua cuvinte o petrecere de neuitat alaturi de animatorii Fun4Kids!

 

NOTA: pentru petrecerile cu o durata mai mare de 2 ore, va recomandam alegerea unui program tematic/spectacol completat cu programe de animatie standard. Jocurile si activitatile de la programle tematice sunt specifice si nu se regasesc la programele standard.

COMANDA AICI!