Petreceri copii tematice

Petrecerile tematice Fun4Kids aduc o atmosfera aparte, totul fiind gandit astfel incat tema petrecerii sa fie remarcata: costume, jocuri, activitati, etc.
– Pirat party – Capitanul Jack si pirata Anna sunt pusi pe distractie si vor ca toata lumea sa treaca prin grelele, dar amuzantele, incercari ale vietii de pirat! Si pentru ca petrecerea sa fie perfecta, micii pirati vor afla drumul spre comoara ascunsa!
– Wild West party – Invitatie in Vestul Salbatic! Indieni sau cowboy, distractia va fi in toi! O petrecere cum n-ai mai vazut: cautam …acul in carul cu fan, vedem cine mulge vaca mai bine, cine e cel mai bun pistolar si multe alte jocuri…prafuite!
Medieval Party – Cavalerii sunt gata de lupta! Se zvoneste ca frumoasele printese sunt tinute ostatice, in cel mai inalt turn, de un dragon fioros! Doar la Fun4Kids puteti afla povestea pana la capat!
– Princess Party – Bal la Castel pentru o petrecere de neuitat! Ce fetita nu s-a visat printesa si nu a vrut sa fie pentru o seara Regina Balului? Dar cum Printul Broasca este la panda, ar fi bine sa aiba grija, caci nu se stie cine gaseste condurul pierdut!
– Action party – Actiune in stare pura! Care baietel nu s-a crezut supererou si n-a dorit sa-si masoare fortele cu Batman si Spiderman? Totul este pregatit pentru marea infruntare!
– Sport party – Iti place sportul si viata sanatoasa? Sportacus si Stefania vor veni la petrecerea ta sa danseze si sa se distreze alaturi de tine si prieteni tai!
– Mystery party – Vino in lumea misterelor alaturi de Scooby Doo si prietenii sai! Impreuna vom dezlega enigme si vom afla secrete teribile!
Karaoke Party – toata lumea canta, rade si danseaza! (animator DJ, program karaoke, videoproiector)

COMANDA AICI!