Jocuri gonflabile petreceri copii

De sa sa inchiriezi jocuri gonflabile de la Fun4Kids pentru petrecerea copiilor?

Jocurile gonflabile, sau tobogane, saltele, castele gonflabile, sunt la mare cautare printre copii, fiind atractia principala a petrecerilor! Fie ca organizati petrecerea copiilor intr-un local sau in curte, sau ai un eveniment corporate (Family Day) cu sute de copii, jocurile gonflabile sunt un ingredient ce garanteaza distractia copiilor.

Jocurile gonflabile transforma locațiile care nu au spații dedicate celor mici, precum restaurantele, in adevarate spatii de joaca pentru copii.

Fun4Kids va pune la dispozitie pentru petrecerea copiilor diverse jocuri gonflabile de mai multe dimensiuni si calitati, astfel incat sa acoperim intreaga gama de cerinte, de la micile petreceri organizate in spatii restranse pana la evenimente cu sute de copii: jocurile gonflabile semiprofesionale, din material textil, recomandate la interior si pentru un numar restrans de copii si jocurile gonflabile profesionale, din foaie de PVC, pretabile la exerior si pentru un numar mult mai mare de copii.

Jocuri gonflabile semiprofesionale– pentru petreceri copii  in spatii restranse

 

Jocuri gonflabile profesionale – pentru petreceri copii  in aer liber sau pentru evenimente mai mari

Puteti acompania jocurile gonflabile cu celelalte servicii oferite de Fun4Kids pentru petrecerile copiilor:

animatori petreceri copii
amenajări cu baloane petreceri copii
jocuri si jucarii Kids Corner
Costume SUMO copii
Lego Urias petreceri copii

Cele mai bune gonflabile pentru copii, numeroase modele, potrivite pentru orice situație, gonflabil pentru petreceri, gonflabile pentru piscine, gonflabile pentru mare, gonflabile sportive, gonflabile de interior. Descoperiți gama noastră largă a jocurilor gonflabile, veți găsi numeroase oferte pentru jocurile gonflabile, dar si pentru alte jocuri folosite la petrecerile copiilor.

  • SE UMFLA RAPID: O Pompa electrica de inalta calitate este livrata cu jocul gonflabil pentru copii, intregul castel se poate umfla foarte repede in doar 2 minute si va economiseste timpul de asteptare. Parcul de joaca este gata imediat!

 COMANDA AICI!

Ne gasesti si pe Facebook!